Szimpla Háztáji

VII. kerület - Budapest  |  Kávézók

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy u. 7.
E-mailhaztaji@szimpla.hu
Facebook

https://szimpla.hu/  

Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap. 8:00 - 18:00

 

A Szimpla Háztáji 2013 októberében nyílt meg azzal a céllal, hogy a Szimplakerti Háztáji Piacon kapható termelői alapanyagokból nap-mint-nap finom, egészséges ételeket és italokat tegyünk elétek.

kutyabarat kutyabarát kutya kávézó

Néha házias, néha egzotikus, van, hogy az iskolai menzát idézi minőségi alapanyagokkal, máskor pedig egy csúcséttermet. A közös minden háztájis étekben, hogy alapanyagban, minőségben nem ismerünk tréfát. Nálunk lehet egész nap reggelizni, minden nap gulyásozni, máshol meg nem található sütiket próbálni vagy teljesen átgondolni mindazt, amit eddig a desszertről hittél. 

Nem csak az alapanyagoknál, hanem minden más téren is figyelünk a fenntarthatóságra, a tányérok, evőeszközök már nem eldobhatóak, nem csöpög a csap, nem az utcát fűtjük, gyerekmunkásokat pedig még a színfalak mögött sem alkalmazunk. Erőfeszítéseinket a Felelős Gasztrohős Fenntartható Étterem minősítéssel díjazta.

kutyabarat kutyabarát kávézó

Havonta egy-egy arra érdemes feltörekvő művésznek felkínáljuk a szabad falfelületeinket a bemutatkozásra, mindig jó zene szól és egyébként is, ez a legjobb a hely a Kazinczy utcában ha finomat ennél, vagy csak kávéznál egyet egy jó süti mellett.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Metrodom Kft.

Metrodom Kft.

BAB Specialty Kávézó

BAB Specialty Kávézó

Paneer

Paneer

Zóna Computers Szaküzlet

Zóna Computers Szaküzlet