Bodri Pincészet és Optimus Étterem

Tolna megye - Szekszárd  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7100 Szekszárd, Faluhely-dűlő
Telefon: +3674 676700
E-mail: bodribor@bodribor.hu
Facebook

https://bodribor.hu/  

Nyitvatartás

hétfőtől-csütörtökig és vasárnap: 12:00-22:00

pénteken és szombaton: 12:00-24:00

 

Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található a Bodri Birtok, melyet egy önálló kis világnak tekinthetünk. Igazi borturisztikai komplexum, hiszen borászatot, rendezvénycentrumot, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is magában foglal. 

A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében. Jelenleg is három generáció munkálkodik azon, hogy a Bodri Birtokon minden óramű pontossággal működjön. 2013 tavaszán megnyitották az Optimus Éttermet, ahol a’la carte étkeztetés folyik, melyet búbos kemencében készült ételekkel, valamint grill- és látványkonyhával tesznek még változatosabbá.

kutyabarát étterem

A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása. Májustól októberig a tradicionális kemencés- és grill ételeké a főszerep, míg a téli időszak a borvacsorák szezonja. A bor és étel harmóniájára különös figyelmet fordítanak, így a Bodri borokhoz leginkább illeszkedő ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól.

kutyabarát borászat

 

Az étterem kapacitása 40 fő, ezt a vendégszámot a kinti teraszok tovább bővítik. A 100 hektáros birtokon jelenleg négy vendégház áll a turisták rendelkezésére összesen 27 szobával, 65 férőhellyel, zárt parkolóval. Vendégházaik a faluhelyi rusztikus környezetbe illeszkedő épületek. A szobák a hagyományos népi stílusjegyeket ötvözik a korszerű technikai megoldásokkal.

kutyabarát étterem

A bútorok, az ágyak több mint 200 éves restaurált történelmi darabok, míg a vendégházak négy csillagos felszerelési szinttel, wifivel, klímával, LED TV-vel rendelkeznek, egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítva a pihenni vágyóknak. A Bodri birtok szomszédságában, a birtokot ölelő tó partján modern luxusapartmanok épültek.

kutyabarát étterem

A házak saját napkollektorral és fúrt kúttal vannak ellátva, a falakon belül pedig „5 csillagos” kényelem várja az ideérkezőket. Fontos szempont számukra, hogy a vendéglátás és a birtok infrastruktúrája is gyerekbarát legyen. Az óvodás, kisiskolás korosztály számára nemrég játszóteret alakítottak ki hintával, mászókával, csúszdával, valamint fából faragott puli kutyákkal, kisebb állatokkal, emellett éttermükben kifejezetten az ő ízlésükhöz igazodó ételeket állítottak össze.

kutyabarát étterem

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

Fonyódi kutyás strand

Fonyódi kutyás strand

Soproni kutyafuttató, Kistómalom utca

Soproni kutyafuttató, Kistómalom utca

California Coffee Company - Teréz körút

California Coffee Company - Teréz körút

Mentőöv Állatvédő Egyesület

Mentőöv Állatvédő Egyesület