Horog Étterem - Delicatesse

Tolna megye - Szálka  |  Éttermek

Kis- és nagytermetű kutya is vihető

Elérhetőség

Cím: 7121 Szálka Kossuth Lajos u. 89.
Telefon: +36 30 216 7567, +36 74 407 525
E-mail: info@horogetterem.hu
F
acebook

http://horogetterem.hu/  

Nyitvatartás

K-Szo: 11:00 – 22:00

V: 11:00 – 17:00

 

Ha szeretné megízlelni a szekszárdi borvidék igazi hangulatát, jöjjön el Szálkára, látogasson el a Horog Étterembe, ahol kutyájával együtt is szívesen látjuk.

Hangulatos étterem a szekszárdi borvidéken, ahol alkalomhoz illő vendéglátással várjuk, legyen az egy egyszerű hétköznapi ebéd, ínyenc vacsora,családi ünnep vagy csak egy pohár bor.

Különböző egyedi finomságokat  kínálunk a piros paprikától, a mézen át a saját magunk termesztett és szárított fűszerekig.

A település a Szekszárdi-dombság déli részén - szőlők és erdők ölelésében - helyezkedik el. Több mint ezer éves település, ma használatos elnevezése a pécsi püspökségtől származik. A falu a németek betelepítése idején kezdett igazán fejlődni. Ma reneszánszát éli a lótartás, meghonosodott a szürke marha tartás is, de tartanak juhot, kecskét, szarvasmarhát is.

Hozzászólás

Ajánlj Te is kutyabarát helyeket!

Ha jó tapasztalatokkal rendelkezel  egy kutyabarát étteremről, szállásról vagy bármilyen kutyabarát helyről, oszd meg velünk a hely adatait és mi - rövid ellenőrzés vagy helyszíni szemle után - felvesszük a kutyabarát helyek közé! Ha tudsz küldj képeket is az adott helyről, helyszínről!

Kérjük, jelezd azt is, ha oldalunkon ajánlott étterem, szállás vagy strand mégsem látna szívesen kutyáddal. Utánajárunk!

 

 

 

Hozzászólás

Kutyabarát helyeink

DogInBed prémium minőségű kutyafekhelyek

DogInBed prémium minőségű kutyafekhelyek

Abbázia Country Club Hotel

Abbázia Country Club Hotel

Pozsonyi út kutyafuttató

Pozsonyi út kutyafuttató

Soproni Parkerdő

Soproni Parkerdő